StoryEditor

Kraljević: NK Široki Brijeg ne treba strahovati za ovu sezonu

Piše D  /  04.07.2019., 06:07h

Znam da se već počelo govorkati o krizi u klubu. Do male organizacijske krize je bilo došlo, ali sam uvjeren kako je ona prošlost.

Sastanak je bio vrlo pozitivan, otvoreno smo razgovarali kako dugoročno financijski pomoći našem sportu uopće, a posebno NK Široki Brijeg.

Što se tiče NK Široki Brijeg mogu sada otvoreno kazati kako uopće ne treba brinuti za ovu sezonu, ona će sigurno financijski biti zatvorena. No, mi želimo dugoročna rješenja. Temeljito ćemo pripremiti klupsku Skupštinu za rujan, gdje ćemo imati i one ljude u Upravi i uz postojeće i nove sponzore kluba.

Svi su oni svjesni koliko su naši NK Široki Brijeg, HKK Široki i ostali klubovi prevažni za naš grad i njegove žitelje. Naš grad je prepoznat kao najsportskiji grad u BiH. Kako bi ostao na tom glasu klubove treba financirati i tražimo način kako to najoptimalnije postići.

Dobra volja postoji i ja sam ohrabren preksinoćnim sastankom, a igračima i stručnom stožeru mogu poručiti samo da oni rade svoj posao, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti kako bi klub postao organizacijski još jači i stabilniji, kazao je u razgovoru za Sportske novosti predsjednik kluba u ostavci i širokobriješki gradonačelnik Miro Kraljević.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 14:23