StoryEditor

KRALJ LeBron posvetio objavu Ivici Zupcu!

Piše D  /  18.01.2019., 11:01h

Ivica Zubac odigrao je utakmicu NBA karijere protiv Oklahoma City Thundera. Hrvatski košarkaš postigao je 26 koševa uz 12 skokova te je bio jedan od najboljih igrača Los Angeles Lakersa u gostujućoj pobjedi 138:128 do koje je njegova momčad stigla u produžetku, prenosi Večernji.hr

Zubac je fantastičnom predstavom oduševio i svoje suigrače, očito u prvome redu LeBrona Jamesa, ponajboljega košarkaša svih vremena, koji mu se naklonio na Twitteru u sljedećoj objavi   

 

 Hrvatskog su košarkaša komplimentima zasuli i brojni navijači, među kojima su mnogi izrazili nadu da će Zubac u nastavku sezone dobivati više prigoda. 

Naime, Zubac je praktički do 20. prosinca minutažu dobivao na kapaljku, no otkako mu je trener Luke Walton počeo iskazivati veće povjerenje, 21-godišnji centar je uzvratio impresivnim brojkama.  

Uostalom, Zubac je protiv Oklahome šutirao 12-14, čime je još jedaput potvrdio da ima vrlo pouzdanu ruku na 216 centimetara visine, ali i sigurnu budućnost u daleko najboljoj košarkaškoj ligi svijeta. 

Dnevnik.ba

 

20. travanj 2024 05:32