StoryEditor

Krajina okovana tugom: Danas zajednički ukop nastradalih mladića iz Cazina

Piše D  /  29.01.2021., 07:01h

Tarik Pandžić, Armin Čajić i Tarik Muhamedagić smrtno su stradali u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak iza 18 sati u cazinskom naselju Šepići.

- Službenici Policijske stanice Cazin koji su upućeni na mjesto nesreće utvrdili su da su u nesreći sudjelovali putnički automobil Fiat i teretno vozilo - ralica za čišćenje snijega.

Dvije osobe iz putničkog motornog vozila su smrtno stradale na licu mjesta, dok je treća osoba s teškim povredama hitno prevezena u Kantonalnu bolnicu u Bihaću. Nažalost, i treća osoba iz putničkog motornog vozila je preminula - izjavio je načelnik Ureda zapovjednika u Upravi policije USŽ Suad Prošić.

Tužiteljstvo Unsko-sanske županije i dalje provodi istragu o uzrocima tragične nesreće, tako da službenih informacija još nema.

Pretpostavlja se da je nesreću u kojoj su stradala dvojica osamnaestogodišnjaka i dvadesetogodišnjak iz Cazina uvjetovala magla, odnosno zimski uvjeti za vožnju na putu.

Zajedničko klanjanje dženaze trojici stradalih mladića iz Cazina bit će danas u 14 sati u Ćoralićima - Križ, kod Pošte, prenosi Avaz.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 11:40