StoryEditor

Kovačić napao suca u blamaži Chelseaja: Srami se, najgori si

Piše D  /  04.04.2021., 11:04h

Kad imaš niz od 15 utakmica bez poraza u svim natjecanjima, ne očekuješ baš da će pasti na tvom stadionu, u utakmici protiv pretposljednje momčadi lige. Ali baš se to dogodilo Chelseaju.

West Bromwich Albion, bivši klub Slavena Bilića, slavio je na Stamford Bridgeu 5-2 i tako nanio prvi poraz Thomasu Tuchelu. Chelsea je kontrolirao utakmicu do kraja prvog poluvremena nakon vodećeg gola Christiana Pulišića iz 27., ali drugi žuti karton Thiaga Silve iz 29. pokrenuo je kola nizbrdo za plavce, prenose 24sata.hr.

Matheus Pereira zabio je dva u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, dva je zabio i Callum Robinson, a jedan Mbaye Diagne.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić igrao je svih 90 minuta, a u 66. dobio je žuti karton zbog preoštrog starta na Robinsonu. Ali nije se tu zaustavio.

Prema komentarima novinara koji su bili na utakmici, Kova je suca Davida Cootea počastio riječima:

- Srami se! Da, da, dobro odrađeno. Najgori sudac ikad!

Chelsea je tako ostao bez dragocjenih bodova u borbi za Ligu prvaka. Još drži četvrto mjesto s dva boda ispred Liverpoola i West Hama, koji ima utakmicu manje, kao i Tottenham na minus tri.

Prije nastavka borbe za plasman među četiri najbolja u Premiershipu, Chelsea treba odraditi gostovanje kod Porta u četvrtfinalu Lige prvaka u srijedu od 21 sat, a 17. travnja ima i polufinale FA kupa protiv Manchester Cityja. Iduća dva tjedna mogla bi biti ključna...

Video možete pogledati OVDJE.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 15:47