StoryEditor

Kovač nakon šokantnog poraza: Nismo spremni igrati svaka tri ili četri dana

Piše D  /  05.10.2019., 08:10h

Gosti, koji u četiri utakmice prije gostovanja u Münchenu nisu znali za pobjedu, danas su pobijedili 2:1 i šokirali prvaka na Allianz Areni.

Prva je to pobjeda Hoffenheima u povijesti u gostima kod Bayerna, posve iznenađujuća jer je koeficijent na pobjedu bavarskog diva bio - 1.10.

Mlak pristup, pomalo podcjenjivački, pogurao je goste do senzacije.

Niko Kovač bio je realan nakon poraza.

"Hoffenheimova pobjeda nije bila nezaslužena. To je tako. Čini se da nismo spremni igrati dobro svaka tri ili četiri dana. Nismo uspjeli ponoviti dobru igru od utorka u Ligi prvaka", započeo je trener Bayerna pa nastavio:

"Prvo poluvrijeme je bilo u redu, imali smo dobre šanse, ali trebali smo biti odlučniji. U drugom poluvremenu smo napravili puno pogrešaka i nismo stavili Hoffenheim pod pritisak."

Jedan od glavnih krivaca za poraz je veznjak Corentin Tolisso koji je kod prvog gola Sargisa Adamyjana nepotrebno petljao u svojoj polovici pa izgubio loptu.

"Takvo što se ne smije dogoditi u opasnoj zoni. Jednostavno morate vratiti loptu Manuelu Neueru ili Niklasu Süleu da se takvo što ne dogodi", smatra Kovač.

Nakon poraza igrači Bayerna nisu bili raspoloženi za izjave.

Thomas Müller i Thiago Alcantara dobacili su da nemaju što reći, Joshua Kimmich rekao je novinarima da se obrate ostalim igračima, dok je Uli Hoeness, predsjednik kluba, zaželio ugodnu večer svima, prenosi Index.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 17:08