StoryEditor

Kovač: Ispričao sam se Manchesteru i Guardioli

Piše D  /  31.07.2019., 02:07h

Niko Kovač morao je javno priznati da je pogriješio i da se za tu pogrešku ljudski ispričao.

Hrvatski stručnjak koji zapovijeda Bayernovom momčadi nedavno je javno govorio o eventualnom transferu igrača iz - tuđe momčadi:

- Leroy Sane je sjajan igrač, njemački reprezentativac. Uvjeren sam da će ga Bayern uspjeti dovesti u München i da ćemo dobiti to veliko pojačanje - izjavio je naš trener.

Kako je Sane igrač Manchester Cityja u Engleskoj su žestoko frktali nosevima, a jako se naljutio (pa to i javno rekao) Bayernov predsjednik, veliki Karl-Heinz Rummenigge.

Kovač je drugi dan sjeo pred kamere i ljudski priznao da je kiksao:

-  Nazvao sam Pepa Guardiolu. Razgovarali smo i ispričao sam mu se zbog izjave. Pazit ću u budućnosti, izjava nije bila primjerena. Želim se ispričati i Manchester Cityju - rekao je Niko Kovač te dodao kako je razgovarao i s Karlom Rummeniggeom te da više ni s te strane "nema ljutnje nego je sve riješeno i sve je dobro".

Nikin Bayern u srijedu u 20:30 sa Tottenhamom na Allianzu igra finale Audi Kupa nakon što je u polufinalu sa 6-1 razbio istanbulski Fenerbahče. Bavarci su prije toga sa 3-1 pobijedili madridski Real našeg Luke Modrića i Bobanov Milan sa 1-0.

A ako ćemo realno, Kovač je prepametan i preiskusan da bi zbog prebrzog jezika izletio sa izjavom o Saneu.

Radi se o dobro tempiranom pritisku na Bayernovu Upravu koja ga od prvog dana bez ikakvog logičnog razloga (oni su ga i doveli, na kraju krajeva!) stalno drži u nekom zrakopraznom prostoru bez prave, a neophodne istinske podrške, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 08:13