StoryEditor

Kovač će večeras u Londonu gledati svoju buduću momčad

Piše D  /  09.12.2019., 01:12h

Ranije je Kovač bio i na utakmici Evertona, kluba koji je nedavno smijenio trenera, kao što je to učinio i Arsenal, ali Sky tvrdi da nije u Engleskoj samo zato da bi putovao po utakmicama.

Kovač danas planira gledati Arsenalovo gostovanje kod West Hama u Londonu, gdje će se sastati s upravom kluba kako bi razgovarali o potencijalnom angažmanu.

Arsenal privremeno vodi klupska legenda Freddie Ljungberg nakon što je smijenjen Unai Emery, a Sky danas potvrđuje navode koje je jučer iznio Goal i piše da su Kovačevi predstavnici već kontaktirali s Arsenalovima te da se u ponedjeljak očekuje i prvi sastanak.

Ljungberg se nije pokazao dobrom šok-terapijom za momčad nakon što je u dvije utakmice Arsenal remizirao s Norwichem (2:2) i izgubio od Brightona (2:1) pa klub što prije želi dovesti trajno rješenje.

Podsjetimo, Kovač je bez angažmana nakon što je početkom studenoga odstupio s klupe minhenskog Bayerna, kojem je prošle sezone donio duplu krunu u Njemačkoj. Navodno je nakon otkaza u Bayernu rekao da želi odmor do kraja sezone, no ove vijesti ga demantiraju, piše Index.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 08:43