StoryEditor
eskalacija

Kosovska policija zatvorila prelaze Jarinje i Brnjak, barikade na sjeveru Kosova

Piše desk  /  31.07.2022., 20:28h

Kosovska policija je priopćila da su prijelazi Jarinje i Brnjak zatvoreni za putnički promet i vozila zbog blokade prometnica u pravcu ovih prijelaza.

„Obavještavaju se svi građani da za promet koriste druge granične prelaze“, navodi se u priopćenju koje je objavljeno na slućbenoj Facebook stranici policije.

Poslije najave Prištine da u ponedjeljak počinje primjena odluke o preregistraciji vozila i osobnim iskaznicama, građani sa sjevera Kosova nam javljaju da se na više lokacija na sjeveru Kosova postavljaju barikade. Zamjenik zapovjednika Kosovske policije za regiju Svjever Besim Hoti potvrdio je za Kossev da je došlo do blokade puta u Zubinom Potoku kod Varaga i u Rudaru, prenosi N1.

„Došlo je do blokade puta u Zubinom Potoku kod Varaga i u Rudaru. Navodno je proturena lažna vijest da će općina blokirati od strane specijalnih jedinica, što apsolutno nije točno niti postoji takva namjera“, za Kossev je kazao Besim Hoti.

Prethodno su se u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice oglasile sirene za uzbunu, javila je reporterka N1. U međuvremenu, sirene su se začule i u Zubinom Potoku i Leposaviću.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 15:09