StoryEditor
na meti manijaka

Kosor se prisjetila traumatičnog događaja: "Urlao je da će me ubiti, da ima noževe..."

Piše desk  /  17.11.2022., 13:57h

Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor u srijedu je gostovala u talk-showu "Ženska priča", gdje se prisjetila muškarca koji ju je prije nekoliko godina, kada više nije bila u politici, uznemiravao.

Muškarac je, kazala je Kosor, banuo na njezina vrata, a kako je postajao sve neugodniji, bivša premijerka pozvala je policiju.

"Urlao je da će me ubiti, da ima noževe. Našli su ga na mojim vratima. Ono noževi, pištolji, samo mu je bazuka falila. Odlučio mi je provaliti u stan", prisjetila se Kosor, kojoj to nije jedini traumatičan događaj s nepoznatim ljudima.

"Ja rijetko noću izlazim, pogotovo od kad sam potpuno sama, jer imam neke luđake. Nećete vjerovati, znaju zvoniti u dva u noći da me probude. Hoće me probuditi i uznemiriti", kazala je bivša hrvatska premijerka, koja je o tome pisala i na Twitteru.

"U 2.10 noćas, netko je pozvonio na vrata. Jednom, dugo, da se probudim. Nisam više mogla spavati zbog spoznaje da je to netko od ljudi koji stanuju u istom ulazu, a ulazna vrata se zaključavaju. Nije prvi put, ljudska pakost i zloba. Lovit ćemo", napisala je Kosor početkom svibnja ove godine.

Dnevnik.ba

25. srpanj 2024 04:54