Article_Top_970x250

Košarac: Novo Vijeće ministara moći će nadoknaditi izgubljeno vrijeme

kandidat SNSD-a za ministra vanjske trgovine

Košarac: Novo Vijeće ministara moći će nadoknaditi izgubljeno vrijeme

pro 16, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Predsjedavajući Komisije za pripremu izbora Vijeća ministara Staša Košarac izrazio je očekivanje kako će Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH na sjednici 23. prosinca potvrditi imenovanje novih ministara i njihovih zamjenika u Vijeću ministara.

"Očekujemo da u ovome tjednu SDA, SBB i DF dostave imena kandidata za ministre i zamjenike ministara predsjedavajućem Zoranu Tegeltiji i da će nakon završnih provjera biti stvoreni uvjeti da sjednica tog dana bude održana, te da bude potvrđen novi saziv Vijeća ministara", izjavio je Košarac za "Dnevni avaz".

Kao kandidat SNSD-a za ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Košarac istaknuo kako je optimist da će novi saziv Vijeća ministara moći nadoknaditi izgubljeno vrijeme i postići određene rezultate.

"Očekujem da ćemo na osnovu programa Vijeća ministara, koji ćemo utvrditi zajednički, biti vrlo konkretni i da ćemo nadoknaditi nepotrebno izgubljenu godinu. Smatram da ćemo ubrzati put ka EU i da ćemo na temelju komunikacije koju budemo imali u zemlji i sa međunarodnim predstavnicima u BiH definirati naše kretanje", rekao je Košarac.

On je dodao kako je "optimista da se može uraditi jako dobar posao u interesu svih građana BiH".

Dnevnik.ba