StoryEditor

Korona među ‘vatrenima‘! Zarazio se debitant Budimir

Piše D  /  16.10.2020., 11:10h

Ante Budimir pozitivan je na korona virus! Prvi je to slučaj u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, a potvrdila ga je Osasuna nakon što se novi Dalićev adut testirao u četvrtak prije nego se priključio klupskim treninzima.

Budimir je proteklih desetak dana proveo u hrvatskoj reprezentaciji za koju je debitirao protiv Švicarske, a igrao je prije dva dana na Maksimiru protiv Francuske. 

Uoči tog dvoboja nije bilo slučajeva ni u jednoj reprezentaciji, pa ostaje pitanje gdje se to Budimir zarazio. Na putovanju u Španjolsku ili, pak, još dok je bio s reprezentacijom.

- Upravo idem na drugi test - kratko nam se javio.

Prošle srijede u St. Gallenu ostavio je jako dobar dojam, asistirao je Pašaliću za pobjednički gol, dok je prekjučer dobio pola sata protiv svjetskih prvaka. Protiv Švedske nije ulazio u igru.

- Nije bilo treme prije ulaska u igru. Znao sam da ću debitirati, zbog toga sam bio smiren. Eto, na kraju je sve ispalo odlično. Asistirao sam Pašaliću za pobjednički gol i mogu biti ponosan zbog svojeg debija - rekao je nakon debija prošlog tjedna.

- Poseban je osjećaj igrati s veličinama poput Luke Modrića. Dosad sam ga gledao u Maksimiru i trčao za njim kad bih u Španjolskoj igrao protiv Real Madrida, a sad je on moj suigrač, traži me loptama.

Bio je to njegov debi za pamćenje, zaigrao je s brojem 14 na leđima.

- Naravno da će dres dobiti svoje posebno mjesto. Dres s debija za Hrvatsku ide mami - ponosno će Ante, koji je na samom kraju prijelaznog roka otišao na posudbu u Osasunu, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 22:12