Article_Top_970x250

Konzultantica iz Austrije u posjeti žepačkim tvrtkama

susanne pauli

Konzultantica iz Austrije u posjeti žepačkim tvrtkama

tra 04, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Susanne Pauli, vlasnica konzultantske agencije GPS Konzept iz Austrije, porijeklom iz Žepča, krajem ožujka bila je u posjeti Žepču i žepačkim poduzetnicima.

U razgovoru za Radiopostaju Žepče kazala je više o svrsi svoje posjete.

Razlog zašto je posjetila žepačke poduzetnike jest mogućnost povećanja investicija Austrijskih poduzeća u BiH, odnosno u Žepče. 28. ožujka 2018. godine gospođa Pauli održala je prezentaciju zainteresiranim žepačkim poduzetnicima te posjetila nekoliko žepačkih poduzeća da bi se upoznala s njihovim poslovanjem, prenosi Postaja.ba

Austrijske tvrtke svojim ulaganjima žele jačati mala i srednja poduzeća u BiH i to: stvarati nova radna mjesta, ulagati u obrazovanje radne snage, infrastrukturu i slično a zadatak gospođe Pauli jest povezati Austrijske tvrtke s domaćim poduzećima. Gospođa Pauli ovakve projekte već vodi u Vojvodini a ovo je prvi put da iste želi pokrenuti i u BiH.

Svi zainteresirani poduzetnici, ako žele surađivati s gospođom Pauli, neka se jave u Razvojnu agenciju Žepče, poručila je Susanne a razgovor s njom poslušajte na linku ispod:

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250