Article_Top_970x250

Kontroverzni Australac izjavom o Đokoviću razljutio srpsku javnost

bez dlake na jeziku

Kontroverzni Australac izjavom o Đokoviću razljutio srpsku javnost

svibnja 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Reuters/Pixsell

Roger Federer najbolji je svih vremena zbog svega što je postigao na svim podlogama. Također, i Nadal je blizu - smatra Kyrgios

Australski tenisač Nick Kyrgios jedan je od najtalentiranijih na svijetu, ali i najkontroverznijih. On je gostovao je podcastu Bena Rothenberga gdje je  imao nekoliko kontroverznih izjava koje su 'na nož' dočekane u Srbiji, a tiču se Novaka Đokovića. 

Neodgojen je. Da nije tužno bilo bi smiješno. Prešao je sve granice. Ovo je bolesno - piše Srbija danas

- Novak ima bolesnu opsesiju da se svima sviđa. Toliko se želi svidjeti ljudima, da ja to ne mogu podnijeti. Ježim se toga. Koliko god Grand Slamova osvoji, nikada neće biti najveći. Ako ne možeš pobijediti, ne možeš biti najbolji svih vremena. Ako budem igrao s njim i ako ga pobijedim, proslavit ću to ispred njega - rekao je Nick te dodao kako se čudi da je Đoković toliko bolji u međusobnom odnosu na Andyja Murraya. 

- Murray je puno bolji igrač - smatra Kyrgios. 

Ima i svog favorita za svog najboljeg svih vremena.  

- Roger Federer najbolji je svih vremena zbog svega što je postigao na svim podlogama. Također, i Nadal je blizu - smatra Kyrgios. 

Podsjetimo, nedavno je Goran Ivanišević također rekao kako su dvojica najboljih svih vremena Švicarac i Španjolac te su ga također prozvali srpski mediji. 

Dnevnik.ba