StoryEditor

Konaković razočaran jer Bošnjaci neće samostalno izabrati gradonačelnika Mostara

Piše D  /  10.02.2021., 05:02h

Podsjetimo, BH Blok je u utrci za gradonačelnika Mostara danas ponudio dva kandidata Irmu Baralija iz Naše stranke i Armana Zalihića iz SDP-a.

Time je došlo do raskola u BH Bloku u Mostaru, što je potvrdila i visoka dužnosnica Naše stranke Sabina Ćudić, koja je na društvenim mrežama poručila kako joj je "iskreno žao  što je SDP pokleknuo pritiscima i na ovaj način odlučio srušiti BH blok u Mostaru, te dovesti u pitanje saradnju širom BiH".

"Nitko nije važniji od Mostara. Nijedan pojedinac ili stranka. Žig će nositi svatko tko sruši koncept 18 ruku koje bi na scenu u Mostaru trebale donijeti novu politiku, BiH politiku. Novi zaplet nam dolazi iz BH bloka.  Predugo smo čekali da bi se danas pojedincu davala važnost i zadovoljavale lične ili stranačke ambicije. Sramota je ako se ne dogovorite, ako ne napravite platformu, dokument, koncept. Ne radite to Mostaru", poručio je Konaković.

Niko nije vazniji od Mostara. Nijedan pojedinac ili stranka. Zig ce nositi svako ko srusi koncept 18 ruku koje bi na...

Objavljuje Elmedin KonakovicSrijeda, 10. veljače 2021.

Inače, koncept "18 ruku" podrazumijeva biranje gradonačelnika bez podrške hrvatskih političkih predstavnika u Gradskom vijeću.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 06:56