StoryEditor

Konačna potvrda veze slavnog Neymara i Hrvatice: Mi smo kao Bonnie i Clyde

Piše D  /  21.05.2020., 01:05h

Već nekoliko mjeseci šuška se kako je američka manekenka hrvatskih korijena Natalia Barulich u vezi sa slavnim nogometašem Neymarom da Silvom Santosom Juniorom. Na Instagramu su u nekoliko navrata osvanule njihove zajedničke fotografije ali ni Natalia ni Neymar javno nisu pričali o svom odnosu. Sada su zajedno osvanuli na naslovnici ruskog izdanja časopisa GQ, prenosi Večernji.hr.

- Zaštitite svoje najmilije. Neymar i Natalia podsjećaju nas koliko je važno podržati i zaštiti svoje najmilije. Nije važno jeste li zatvoreni skupa u karanteni ili morate komunicirati putem telefona i Zooma. Budite sigurni, budite jaki - piše na Instagramu ovog časopisa na čijoj naslovnici su Natalija i Neymar zagrljeni. istu fotografiju je na svom je Instagramu podijelila i Natalija i usporedila sebe i Neymara sa slavnim ljubavnim parom Bonnie i Clydeom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GQ Россия (@gqrussia)

Obožavatelji su se raspametili kada su konačno vidjeli da su kao par istupili u javnost. Da su zajedno prvi put je dala naslutiti Natalija kada je objavila na Instagram storyju u veljači njihovu zajedničku fotografiju i napisala: Moj partner u zločinu. Natalia je bila i na nekoliko Neymarovih utakmica prije početka pandemije a za rođendan mu je napisala sljedeću poruku: Svi znaju koliko je izniman tvoj talent, ali kada bi samo mogli vidjeti koliko je tvoje srce predivno. Poštujem te.

Dnenvik.ba

24. travanj 2024 21:39