StoryEditor
novi incident

Komšićevu savjetniku skupina mladića razbila automobil i vrijeđala ga

Piše Desk  /  19.11.2021., 08:20h
Liberalno demokratska partija (LDP) priopćila je da se sinoć na Aerodromu "Nikola Tesla" dogodio incident kada su ispred ulaza u aerodromsku zgradu nepoznate osobe razbile automobil predsjednika te stranke te savjetnika drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Čedomira Jovanovića i uputile mu niz uvreda.

On je na aerodrom došao kako bi sačekao goste iz inozemstva, automobil je parkirao u zaustavnu traku ispred ulaza u zgradu aerodroma. Nakon što se vratio zatekao je polupane dijelove automobila, a grupa mladića ga je vrijeđala. Jovanović je pozvao policiju, dodaju iz LDP-a, prenosi Klix.

Ovo je samo jedan u nizu incidenata u koje je umiješan lider LDP-a. Jovanović je u lipnju razbio staklo jednog lokala brze hrane na Novom Beogradu. On se pravdao da je to uradio iz revolta zbog provokacija koje je trpio od članova navijačke grupe "Hijene", koji redovno dolaze pred njegovu kuću.

U srpnju prošle godine teniskim reketom napao je vlasnika klinike za fizikalnu terapiju, koji je zadobio teške tjelesne ozljede, na suđenju za taj napad je priznao krivicu, podsjeća Tanjug.

Jovanović je i savjetnik drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.

Dnevnik.ba

03. prosinac 2022 20:47