StoryEditor

Komšićev savjetnik odveden u policiju nakon novog incidenta

Piše D  /  03.06.2021., 07:06h

Mediji javljaju da se Jovanović verbalno sukobio sa zaposlenicima lokala a potom lokal gađao kamenom, te dodaju da je taj nekadašnji suradnik premijera Srbije Zorana Đinđića u posljednje vrijeme više puta upao u slične nevolje.

Prema riječima očevidaca s kojima su razgovarali novinari portala Nova.rs, Jovanović je u vidno alkoholiziranom stanju maltretirao radnike lokala, a zatim razbio izlog. Grupa mladića koji su sjedili u kafiću pored Ponča ispričali su da je Jovanović tu svakog dana, da često uzrokuje probleme i da je i ranije, kao i sinoć, maltretirao ljude.

Sinoć je, kako saznaje Nova.rs od svjedoka, nakon incidenta najprije udarao privatni automobil koji je bio parkiran, a po dolasku policije i službeno vozilo MUP-a.

Nešto drugačiju verziju priče iznio je Aleksandar Šćekić, odvjetnik Čede Jovanovića.

 - Vraćao se sa prijateljem i ispred su stajali navijači koji su skandirali navijačke pjesme. On je reagirao kako je reagirao, pitao ih je "šta me dirate", a njegova žena je to čula i pozvala je policiju koja je došla na lice mjesta. Budući da policija nije postupila adekvatno, Jovanovića je to dodatno izrevoltiralo, kaže Šćekić za Nova.rs i dodao da ga je jedan od navijača gađao stolicom.

Slično tvrdi i Jovanovićeva supruga Jelena.

 - Čeda je izlazio iz auta, kada su ga napala dvojica navijača. U pitanju su pripadnici navijačke grupe „Hijene“, čiji je vođa bio Velibor Dunjić.

Jovanović se inače prije nekoliko godina sukobio s Dunjićem koji je 2014. godine ubijen, piše Nova.rs.

 - To se nama redovno događa, dolaze ispred zgrade i pjevaju. U ovom slučaju se Čeda kretao bez osiguranja, a kada su mu navijači prišli došlo je do koškanja, kazala je Jovanovićeva supruga.

Jovanović je nakon pada Slobodana Miloševića 2000. godine bio šef zastupničke skupine vladajuće koalicije Demokratska opozicija Srbije u Skupštini Srbije, a potom i potpredsjednika Vlade Srbije.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 21:21