StoryEditor
srbija

Komšićev savjetnik Čedomir Jovanović i supruga Jelena završili u policiji zbog graška?

Piše desk  /  14.10.2022., 07:59h

Nakon što je izašao iz policijske postaje Jovanović je sa suprugom i odvjetnikom otišao na piće.

Ime Čedomira Jovanovića sve rjeđe se može pročitati u političkim rubrikama novina. Ako se i pojavljuje u medijima, predsjednik Liberalno-demokratske partije, nekadašnji potpredsjednik Vlade Srbije i šef zastupničkog kluba DOS-a to onda uspijeva najčešće u okviru rubrike kronika, navodi Danas.

To je bio slučaj i u utorak, kada su gotovo svi mediji prenijeli vijest da je Jovanović saslušan u policiji zbog obiteljskog nasilja. Što se točno dogodilo, teško je razlučiti. Najprije je puštena vijest da je Jovanović prijavljen policiji zbog nasilja nad suprugom Jelenom.

Prvom novinaru koji ga je uspio dobiti na telefon je to priznao, rekavši da će se sam prijaviti policiji, što je i učinio, piše Danas. U policiji se ubrzo pojavila i njegova supruga Jelena, demantirajući da je bilo ikakvog nasilja. Ipak, i nakon njenog iskaza Jovanović je zadržan u policiji, navodno na triježnjenju pošto je ustanovljeno da je pozitivan na – bromazepam.

Nakon što je izašao iz policijske postaje Jovanović je sa suprugom i odvjetnikom otišao na piće. Upravo je odvjetnik Aleksandar Šćekić Večernjim novostima dao službenu verziju događaja. Prema njoj, do svađe supružnika došlo je zbog ručka. Naime, Jelena Jovanović je spremala grašak s mesom, a Čedomir je inzistirao da se pravi bez mesa, ili da bar za njega spremi odvojeno. Svađu su čuli susjedi, pozvali Jeleninu majku, a ona policiju.

Dnevnik.ba

12. travanj 2024 23:30