StoryEditor

Komšićev DF reagirao na Dodikovu izjavu: "Čovjek s dijagnozom"

Piše D  /  18.04.2020., 02:04h

"Pošto ste sami u predvečerje najvećeg kršćanskog blagdana, Vaskrsa, znači u nevakat za pristojan svijet, ponovno zapodjenuli priču o raspadu, podjeli i BiH kao nemogućoj državi, trudit ćemo se da Vam na iole pristojan način i odgovorimo.

To što ste rekli, zapravo pokazuje, Vaše stanje, paniku i nedostatak racionalnih rješenja za vrijeme u kojem trenutno živimo, a posebno za ekonomski covid koji slijedi.

Kada se pročita sve što ste izrekli, svatko normalan će se pitati jesu li to riječi "čovjeka s dijagnozom" ili normalnog političara i državnika.

Blebetanja o tome kako je za dobrobit Srba, Bošnjaka i Hrvata ovo nemoguća država koja mora doživjeti novu političko teritorijalnu organizaciju koja neće biti BiH, potvrđuje naš prethodni upit o anamnezi autora ovakvih stupidarija. Pa se još pitate, valjda da dospete sol na ranu, što je to BiH dala istim tim narodima i konstatirate – ništa.

Pa stupidarija tipa da je „problem BiH što imate Bošnjake koji su podanici stranih struktura“. I Kafka bi Vam pozavidio na ovakvoj konstrukciji.

A šlag na Vašu otrovnu tortu, kao u svakoj priči, dolazi na kraju, kada kažete da je pitanje hoće li biti BiH nakon pandemije?

Hoće, Mile, hoće. I prije i poslije pandemije. I prije i poslije ekonomske krize, kao što je BiH bilo i prije i poslije svih povijesnih vratolomija, kriza i ratova.

Pravo je pitanje: Hoće li Vas biti poslije svega ovoga što smo prošli i što ćemo još proći? Pitanje je koliko će još dugo narod u RS-u trpjeti Vaše samovlašće umotano u lažni altruizam i kupovinu povjerenja na način koji cijeli entitet vodi u nepovratnu ekonomsku i socijalnu propast?

Neka Vam je na obraz (ako ga je išta ostalo) a sve dolazi i doći će na naplatu, pa će povijest i Vama pokucati na vrata, a onda se nećete dobro provesti, budite sigurni", stoji u priopćenju DF-a.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 03:05