StoryEditor
uvredama do nove uzurpacije

Komšić prihvatio Suljagićevu retoriku: Milanović je budala, to što radi nije briga za Hrvate

Piše desk  /  27.09.2022., 12:26h

"Milanović je došao u Jajce, zakuhao pa pobjegao u Laktaše, a Hrvate ostavio da se pravdaju svojim susjedima o tome što je budala htjela reći", kazao je uzurpator

Bošnjački član Predsjedništva BiH na predizbornom skupu u Bihaću nastavio je, tragom Suljagića, s uvredama na račun hrvatskog političkog vrha te poručio (on, koji se ne usudi posjetiti niti jedno mjesto u kojem živi narod kojeg bi trebao predstavljati i zastupati) da to što Milanović čini nije briga za Hrvate.

"Pojedini stranci misle da smo mi u Bosni i Hercegovini od gume i da možemo kičmu saviti do poda. Zato je jako važno tko vam s nekim političkim karakteristikama sjedi u bilo kojoj instituciji, počev od Predsjedništva pa naniže. Pojedinac može uraditi puno ako drži do sebe, poštenja, časti i pravde, do ljudi s kojima radi i do građana ove zemlje. Nije nevažno kakav je omjer snaga u Predsjedništvu, državnom i federalnom parlamentu, i uvjerili smo se u to, ali je isto kako važno tko je kod od kakve japije", kazao je Željko Komšić, bošnjački kandidat za uzurpaciju mjesta hrvatskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine na predizbornom skupu u Bihaću. 

Komšić je poručio kako nitko ne treba biti naivan i misliti da se pritisak na BiH neće nastaviti, čemu, kaže, svjedoče izjave i aktivnosti Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića, koji tobože nastoje poniziti građane BiH.

Komšić je kazao da je "Milanović došao u Jajce i zakuhao pa pobjegao u Laktaše, a Hrvate ostavio da se pravdaju svojim susjedima o tome što je "budala" htjela reći."

"To nije nikakva briga za Hrvate", kazao je Komšić te dodao da se politički procesi odvijaju na istim postavkama kao i 1992. kada su neprijatelji uočili trenutak i mogućnost da se BiH raskomada.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 11:33