StoryEditor
riječi podrške

Komšić pisao Bidenu: "Čvrsto stojimo uz svoje prijatelje!"

Piše desk  /  11.09.2021., 17:11h
Povodom godišnjice terorističkog napada u SAD-u 11. rujna 2001. godine, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je predsjedniku SAD-a Joeu Bidenu riječi podrške.

- Bosna i Hercegovina i Sjedinjene Američke Države dijele višedesetljetno prijateljstvo i partnerstvo. Godišnjica stradanja nevinih žrtava u terorističkom napadu 11. rujna 2001. godine, prilika je da se podsjetimo na pravednu borbu za istinu i kažnjavanje zločinaca - napisao je Komšić.

Podsjeća da i Bosna i Hercegovinaima bolne datume i shvaća značaj godišnjica obilježavanja ovakvih tragičnih događaja i desetljećima poslije, kako bi osigurali da se isti nikada nikome više ne ponove.

Napad na demokratsko društvo

- Teroristički napad u SAD-u bio je napad na demokratsko društvo koje se zalaže za mir, slobodu, sigurnost i prosperitet. U ime Predsjedništva Bosne i Hercegovine, i u svoje osobno ime, upućujem Vama i Vašem narodu SAD-a riječi podrške na ovaj veoma važan datum. Čvrsto stojimo uz svoje prijatelje! - stoji u pismu Željka Komšića.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 23:00