StoryEditor
drugi bošnjački član predsjedništva

Skandalozno: Komšić nazvao izraelsku veleposlanicu ‘izmanipuliranom budalom‘

Piše desk  /  11.10.2023., 09:31h

Drugi bošnjački član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić odgovorio je na oštru kritiku izraelske veleposlanice za BiH Galit Peleg u vezi izjave o napadu terorista Hamasa na Izrael.

"Poštovana veleposlanice, ovo što ste Vi izgovorili, a tiče se moje izjave vezano za stav Borjane Krišto i sve što se dešava ovih dana u Izraelu i Gazi, mogu samo reći da tako nešto što ste Vi izgovorili ne da nije točno (pogledajte i poslušajte moju izjavu), već tako nešto može reći samo, ili zlonamjerna lažljiva budala ili izmanipulirana, također zlonamjerna budala", rekao je Komšić, prenosi Klix.

Dodao je da s obzirom na to da vjeruje da veleposlanica spada u ovu drugu kategoriju poslao joj je dodatnu poruku, prenosi Istraga.ba.

"Taj perverznjak koji vas je nagovorio na ovu laž i glupost, jer očigledno niste ni pogledali ni poslušali moju izjavu, a kojem je novac važniji od činjenice da ga zarađuje sa sljedbenicima one politike i ideologije koja je sudjelovala u holokaustu nad vašim narodom je problem vaše države", rekao je Komšić.

Inače, ovakve skandalozne poruke Komšića dolaze svega nekoliko dana nakon što je barbarski napad terorista Hamasa na Izrael nazvao "potezom očajnika" te time opravdao taj neljudski čin.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 17:32