StoryEditor
bijeljina

Kompanija iz Njemačke otvorila četvrti proizvodni objekt u BiH, spominju 300 novih radnih mjesta

Piše desk  /  15.09.2022., 14:27h

U srijedu je otvorena nova, četvrta po redu, poslovna zgrada firme Pass na području grada Bijeljine.

Filip Pass, većinski vlasnik ove kompanije u Njemačkoj, rekao je da posebno priznanje želi odati ne svojoj obitelji ili sebi, nego obitelji Maletić koja je većinski vlasnik ove firme u Bosni i Hercegovini, rekavši da je ova kompanija zapravo njihovo djelo koje su oni učinili dobrim.

– Maletići zaista vode ovu kompaniju s dosta strpljenja i požrtvovnosti i uzaludna bi nam bila investicija bez njihovog truda – istaknuo je Pass i zahvalio se predstavnicima gradske administracije na izdvojenom vremenu, dodavši da je podrška lokalne zajednice jedan od temelja uspjeha.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović pohvalio je kontinuitet širenja proizvodnog pogona i opsega rada ovog poduzeća u proteklih pet godina, čiji proizvodni objekti su sada dosegli površinu veću od 22 tisuće četvornih metara.

– Grad Bijeljina će u skladu sa svojim mogućnostima i nadležnostima nastaviti doprinositi svim gospodarskim aktivnostima koje osiguravaju ostanak ljudi na ovim prostorima – poručio je gradonačelnik Bijeljine.

Radnicima koji će se boriti za tri stotine novih radnih mjesta gradonačelnik Petrović je poželio da ih u toj borbi posluži dobro zdravlje, da im pođe za rukom da svojim radom i trudom osiguraju svojim obiteljima bolji život i dodao da će Grad dati sve od sebe da uvjeti rada budu što bolji.

Generalni menadžer bijeljinske kompanije Rado Maletić rekao je da su glavne predispozicije napretka ulaganje u infrastrukturu, dobro, detaljno i namjensko planiranje, ali i iskrena želja za napretkom i ljubav prema poslu koji obavljate, prenosi biznis.info.

Podsjetimo, Pass proizvodi savitljive cijevi za protok tečnosti raznih profila koje se ugrađuju u više tipova automobila. Renomirani proizvođač dijelova za Volvo, BMW, Mercedes – njemačka tvornica Pass preuzela je pogon od slovenskog SEP-a u Ljeskovcu kod Bijeljine 2017. godine.

Otada do danas Pass bilježi stalno unapređenje poslovanja.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 02:23