Article_Top_970x250

Kolinda u oproštajnom videu na sakou nosi zanimljivu poruku ispisanu glagoljicom

oproštajna poruka

Kolinda u oproštajnom videu na sakou nosi zanimljivu poruku ispisanu glagoljicom

velj 15, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Facebook

Kolinda Grabar-Kitarović snimila je oproštajnu poruku uoči predaje mandata novoizabranom predsjedniku Zoranu Milanoviću noseći sako sa zanimljivom porukom na rukavima.

Kolinda u videu nosi crni sako na čijim je rukavima na glagoljici ispisana riječ "ljubav". Taj je sako već nosila u nekoliko prilika pa tako i 2017. godine kad se sastala s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Istu je poruku pokazala i na svom velikom predizbornom skupu u Zagrebu krajem prošle godine. Osim poruke "ljubav", Kolinda se često mogla vidjeti i u sakou s porukom "budi svoj" ispisanom bijelim koncem. Fotografija na kojoj nosi taj sako trenutno je naslovna fotografija na njenom Facebook profilu.

"Hvala prije svega svim vama dragim državljankama i državljanima diljem domovine i svijeta. Hvala na suradnji čelnicima državnih i drugih institucija, mojim suradnicima, kao i svima koji ste mi upućivali riječi potpore ili kritike. Hvala svima koji ste mi iskazivali gostoprimstvo diljem domovine i svijeta", poručila je Kolinda u svojoj oproštajnoj videoporuci te poručila da je "ponosna na učinjeno".

Dnevnik.ba