StoryEditor
bivša predsjednica

Kolinda se nakon utakmice obratila kandskom premijeru: "Nedostajalo mi je tvoje društvo"

Piše desk  /  28.11.2022., 10:26h

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sa stadiona u Dohi bodrila je Vatrene u velikoj pobjedi (4:1) nad Kanadom, a nakon susreta oglasila se na svojim društvenim mrežama.

Bivša predsjednica istaknula je da je ponosna na izabranike Zlatka Dalića, a posebnu poruku poslala je i kanadskom premijeru Justinu Trudeauu.

"Kakva sjajna utakmica na Svjetskom prvenstvu. Preponosna sam na momčad Hrvatske. Kanada se hrabro borila. Justin Trudeau, nedostajalo mi je tvoje društvo večeras. Ponosno sam nosila narodnu nošnju iz Posavine i predstavila naše naslijeđe i nacionalne boje", poručila je Kolinda na Facebooku.

Podsjetimo, Kolinda je utakmicu Vatrenih gledala u narodnoj nošnji iz Posavine na kojoj prevladavaju bijela i crvena boja. Svojim stajlingom izazvala je veliku pozornost javnosti, a ranije je pojasnila svoj modni odabir.

"Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja je jako prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako da ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njenim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske. Uostalom, why blend in when you can stand out? Ovo ide i za države i za pojedince", rekla je Grabar-Kitarović.

Dnevnik.ba

24. srpanj 2024 09:53