StoryEditor

Kolinda Grabar Kitarović uputila čestitku za Uskrs

Piše D  /  12.04.2020., 11:04h

Bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović nakon mjesec dana pauze, oglasila se na svom Facebook profilu. U sklopu objave povodom Uskrsa, komentirala je i pandemiju korona virusa te potres koji je pogodio Zagreb. 

Njenu objavu prenosimo vam u cjelosti:

- Proteklo korizmeno i ovo uskrsno vrijeme ove je godine posebno obilježeno epidemijom korone, a mi u Zagrebu usred korizme proživjeli smo i potres. Sve nas to pogađa, ali nas i ujedinjuje u zajedništvu humanosti i solidarnosti. Ponovno se pokazalo kako smo najjači kada je najpotrebnije. Hrvatska je ponovno pokazala da se zna nositi s najvećim izazovima. To je Hrvatska u koju sam vjerovala i vjerujem. Ostanimo složni u tom zajedništvu i u budućim danima, kako bi ovo što prije prošlo. Ne zaboravimo da naši liječnici, medicinske sestre, vatrogasci, policajci, stožer i djelatnici civilne zaštite, radnice i radnici u trgovinama i mnogi drugi neumorno rade. Mnogi će raditi i danas na Uskrs. Uzvratimo im svojom odgovornošću, a mi, kršćanski vjernici, i molitvom, za njih i za sve koji lišeni blizine svojih bližnjih nemoćni leže u bolnicama, domovima za starije i u drugim ustanovama. Proslavimo Uskrs u svojim domovima, u obitelji, radosni i zahvalni Bogu i jedni drugima za ljubav koju dijelimo.

Svima koji će ove ili sljedeće nedjelje proslaviti Uskrs od srca, zajedno sa svojom obitelji, čestitam najveći kršćanski blagdan i želim sve dobro.

Vaša Kolinda Grabar-Kitarović
#ostanidoma

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 18:59