StoryEditor

Kolakušić razočaran izborima: "Ovo može izabrati samo narod u dubokoj narkozi"

Piše desk  /  10.06.2024., 12:38h

Mislav Kolakušić nije drugi put ušao u Europski parlament. Sinoć nije krio razočaranje. Njegova i Sinčićeva stranka Pravo i pravda uhvatila je tek tri posto glasova.

Kolakušić je sinoć u razgovoru za Novu TV građane upitao jesu li normalni. Danas se obratio na stranici Građani za Mislava Kolakušića. 

"Hvala svim građanima koji su jučer izašli na izbore za Europski parlament i dali svoj glas Pravu i Pravdi! Rezultati izbora u cijeloj Europi pokazuju da smo bili u pravu i da se većina Europe, one bogate, okreće suverenizmu. No, ne i siromašna i već poluprazna Hrvatska, Hrvatska se još jednom okrenula HDZ-u, apatiji i nihilizmu.

Izabrati 6 HDZ-ovaca, uz izlaznost od 20%, može samo narod u dubokoj narkozi. Dok Njemačka, Francuska, Austrija, Belgija, redom najbogatije države rade zaokret prema suverenizmu, Hrvati u stopostotnom iznosu glasaju za globalističke stranke, a 80% ih ne izlazi na europske izbore jer, vrlo inteligentno i zrelo, ne žele glasati za visoke plaće eurozastupnika. 

U isto vrijeme Hrvatska odumire jezivim stopama, struktura stanovništva se mijenja rapidnom brzinom, jedna smo od država s najgorom srednjeročnom perspektivom i druga najsiromašnija članica Unije.

Pravo i Pravda će nastaviti zastupati suverenističke ideje koje danas pobjeđuju u velikim dijelovima bogate Europe, možda i hrvatski građani usput požele živjeti u zemlji dostojnoj čovjeka, a ne u korumpiranoj, polupustoj HDZ-ovoj privatnoj državi iz koje je u posljednjih 10 godina pobjeglo pola milijuna ljudi", napisao je.

Dnevnik.ba

19. srpanj 2024 07:39