StoryEditor
facebook

Kojović: Doživio sam težak infarkt, zahvaljujući liječnicima danas sam u prilici ovo pisati

Piše desk  /  07.10.2022., 12:13h

Bivši predsjednik Naše stranke i aktualni državni parlamentarac Predrag Kojović prije šest dana izašao je iz specijalne bolnice Centar za srce u Sarajevu gdje je bio na hospitalizaciji.

Kojović se oglasio na Facebooku povodom svog zdravstvenog stanja te je istaknuo da se dobro osjeća i da je sve u redu.

- U nemogućnosti da pojedinačno odgovorim na vaše upite o tome što se dogodilo u nedjelju 25. rujna, odlučio sam vam odgovoriti na ovaj način.

Prije svega, sada sam dobro, sve je u redu, sve će biti u redu i svakim danom se osjećam bolje i bolje. Također, ne mogu riječima opisati koliko su mi u prethodnih desetak dana značile i davale snagu vaše poruke podrške.

Dakle, u nedjelju 25. rujna oko podne doživio sam težak infarkt. Zahvaljujući nevjerojatno brzoj i stručnoj reakciji sarajevske Hitne pomoći, a potom i tima Centra za srce na čelu s dr. Majlom Ćibo, danas sam u prilici da ovo pišem. Oporavak će trajati još par tjedana, ali sam uvjeren da ću iz ovoga izaći još jači.

- Te nedjelje, zahvaljujući ovim ljudima koje sam gore spomenuo, dobio sam novi život, novu šansu. Narednog tjedna, 2. listopada, zahvaljujući vašim glasovima naša zemlja je dobila novu šansu.

Slučaj - ne, kako kaže jedan mudri čovjek. Idemo naprijed. Zajedno i točka - napisao je Kojović na Facebooku.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 15:28