StoryEditor

Knezoviću prijete iz Sarajeva: ‘Nije Zagreb daleko’

Piše D  /  20.12.2020., 08:12h

Poznati hrvatski aktivist i borac za prava Hrvata u BiH danas je na svojoj Facebook stranici objavio prijetnje, koje kako je naveo, dolaze iz Sarajeva, javlja Hrvatski Medijski Servis.

“No, neće mladi Knezović daleko s ovakvim stavovima, nije Zagreb daleko. Vrlo lako mu se može desiti da zbog ovih poziva na ubijanje zaplati i u Zagrebu. Ako dolazi u BiH treba ga na granici odmah privesti”, stoji u prijetnji koja je upućena ovom aktivistu.Foto: Facebook

Foto: Facebook

Knezović je na ovu prijetnju odgovorio u svom stilu, a njegov komentar prenosimo u cijelosti i bez uredničkih intervencija:

“Oh, danas su baš dosadni iz Sarajeva. Od jučer mi pokušavaju stavit metu na glavu preko portala, foruma, FB grupa itd, a samo nisu napisali iznos nagrade za onog koji me uspije “riješit.” Naravno, prednjači Klix forum i mudžahedini koji se tamo okupljaju.

Ovaj komentar je posebno zanimljiv jer pokazuje kako neki žele ubiti čovjeka kojemu ni prezime ne mogu zapamtit, a realizirali bi ubojstva po EU.

Dragi moji, samo dođite, ne morate jedan po jedan, povedite cijeli korpus da “zaplatim.” Živim u Novom Zagrebu i bojim se isključivo dragoga Boga.

Pozdrav iz Posušja, granicu prelazim kako hoću, a ako treba biti priveden i zatvoren među vaše zidove zbog onoga što radim, ni to nije nikakav problem. Ne bih bio ni prvi ni zadnji Hrvat kojemu su draže željezne rešetke nego okovi duše.

Drage Bošnjakinje i Bošnjaci, moji prijatelji s kojima u državi živim i od kojih puno učim, s kojima se družim i koje iskreno volim, suosjećam s vama i znam da se zgražate kakvim ste bolesnicima okruženi.

Kad vam postane neizdrživo, dođite k nama, ovdje vam nitko neće širiti mržnju pred nosom i nećete morati živjeti u takvom okruženju”, stoji u odgovoru Marijana Knezovića.

Oh, danas su baš dosadni iz Sarajeva. Od jučer mi pokušavaju stavit metu na glavu preko portala, foruma, FB grupa itd, a...

Objavljuje Marijan KnezovićNedjelja, 20. prosinca 2020.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 01:48