StoryEditor

Klopp uspio spojiti srebrni stoperski dvojac, Lovrenu stiže bećar Vida?

Piše D  /  19.07.2018., 01:07h

Neće dugo, čini se, biti razdvojen fantastični stoperski dvojac Hrvatske sa Svjetskog prvenstva! Liverpool je, pišu turski mediji, uspio slomiti otpor Bešiktaša i milimetri ga dijele od potpisa Domagoja Vide kojega će tako menadžer Jürgen Klopp "upariti" s Dejanom Lovrenom, prenosi Goal.com

Točnije, turski je klub dao dopuštenje Englezima da sa srebrnim stoperom pregovaraju oko uvjeta ugovora. Crno-bijeli su se zadovoljili odštetom od 22 milijuna eura. A kako i ne bi!

Kad je Bešiktaš prije malo više od pola godine, u siječnju, Vidu iz kijevskog Dinama doveo - besplatno!

Predsjednik Bešiktaša Fikret Orman prije davanja zelenog svjetla za prodaju Vide, savjetovao se s trenerom Senolom Günešom, koji je dopustio da mu klub proda važan kotačić, ali ništa neočekivano, s obzirom da je Bešiktaš u financijskim problemima.

Na koliko će 29-godišnji slavonski bećar potpisati ugovor s redsima te kakvu će plaću imati zasad još nije poznato. Vida tek ovih dana treba otputovati u Englesku kako bi se finalizirao transfer.

Trebalo bi to biti novo pojačanje Liverpoola nakon što je jučer dogovorio sve oko prelaska brazilskog vratara Alissona iz Rome za rekordnu odštetu što se tiče vratara, 75 milijuna eura.

Mali hladni tuš oko ovog transfera stigao je pak od Goalovog čovjeka iz Engleske koji prati Liverpool i koji tvrdi da redsi nisu zainteresirani za Domagoja Vidu.

Dnevnik.ba

09. svibanj 2024 01:04