StoryEditor

"Klopp se rješava Lovrena da bi doveo njegovog hrvatskog brata"

Piše D  /  07.05.2020., 07:05h

Još nakon Svjetskog prvenstva 2018. pisalo se o interesu Kloppa za Vidu, ali dogovor nikad nije postignut. Priča se sada ponovno aktualizirala nakon jednog teksta u Fanatiku.

Opcija za trećeg stopera

Turski medij tvrdi kako je Klopp odmah nakon srebra u Rusiji nudio 30 milijuna eura za Vidu, ali posao na kraju nije zaključen. U igri za Vidu bili su i West Ham i Arsenal koji nisu mogli parirati ponudom.

Sada su se stvari promijenile, a Fanatik piše kako Klopp želi dovesti Vidu kao treću stopersku opciju, dakle točno ono što je sada Dejan Lovren, kao ispomoć Virgilu Van Dijku i Joeu Gomezu.

"Klopp želi dovesti Lovrenova hrvatskog brata iz reprezentacije, ali prvo mora prodati Lovrena", piše Fanatik. 

Ponuda mu ne nedostaje

Lovren je pred odlaskom, u zadnje dvije sezone odigrao je samo 22 utakmice za Liverpool u Premiershipu i jasno je da za njega više nema mjesta u momčadi Liverpoola.

Doduše, Lovren ne bi dugo trebao razmišljati o novom klubu jer mu ponuda ne nedostaje, želi ga niz klubova iz Premiershipa i Serie A pa može birati gdje će nastaviti karijeru.

Nije poznato koliko bi Liverpool sada bio spreman platiti za Vidu, ali može se spekulirati da bi se radilo o iznosu nešto manjem od deset milijuna eura, koliko je ove zime Bešiktaš tražio do Aston Ville koja je htjela dovesti Vidu, prenosi Index.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 10:41