StoryEditor

KISELJAK Reakcija policije nakon krađe goriva

Piše D  /  30.04.2019., 11:04h

Kako navode u izvještaju iz policije, oduzimajući planske aktivnosti na rasvijetljavanju imovinskih delikata, policijski službenici Policijske stanice Kiseljak uspješno su rasvijetlili kaznena djelo teške krađe koje je izvršeno 14. travnja na štetu firme Peca koja se nalazi u ulici Kraljice mira, općina Kiseljak. Tom prilikom iz teretnog motornog vozila marke MAN otuđeno je oko 100 litara dizel goriva, prenosi N1.

U okviru navedenih aktivnosti, rasvijetljeno je još jedno kazneno djelo teške krađe koje je počinjeno dana 23. travnja na štetu A.V. iz Kiseljaka. Počinitelji su tom prilikom otuđili određenu količinu dizel goriva iz teretnog motornog vozila marke MAN, koje je bilo parkirano u ulici Kraljice mira, općina Kiseljak.

Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja su osumnjičeni za izvršenje navedenih kaznenih djela A.B. rođen 1982. godine i A.S. rođen 1987.godine, oba iz Sarajeva.

Protiv osumnjičenih nadležnom županijskom tužiteljstvu slijedi podnošenje Izvještaja o počinjenom kaznenom djelu, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:16