StoryEditor

Kiseli osmijeh Meghan Markle: Vojvotkinja je naljutila kraljicu

Piše D  /  27.06.2018., 08:06h

Vojvotkinju Meghan Markle (36) opet prozivaju zbog pogreške u protokolu na kraljevskim događanjima. Markle je prilikom pripreme za grupno fotografiranje noge prekrižila na neprimjeren način. 

U Buckinghamskoj palači Meghan i princ Harry jučer su se pridružili kraljici Elizabeti II. kako bi proslavili mlade lidere iz svih krajeva svijeta, a vojvotkinji se na nekoliko sekundi omaklo pa je noge prekrižila na ‘nepravilan‘ način, piše 24sata.hr. Meghan je sjela onako kako bi sjedila da je još uvijek samo američka glumica, a ne pripadnica kraljevske obitelji. Markle je vrlo brzo uočila pogrešku i ispravila se, ali je sve zabilježeno videom.

Zbog gafa je u drugi plan pala njena promjena frizure i nove kovrče za koji su mnogi zaključili da su slične onima od Kate Middleton. Vojvotkinja Meghan je za ovu prigodu odjenula svijetlu haljinu s velikim gumbima i špičaste crne cipele s visokom petom. 

Meghan je već nekoliko puta prekršila kraljevski protokol. U prvom službenom posjetu Walesu s Harryjem, Meghan je ‘kiksala‘.

Dok je sa suprugom razgledavala dvorac Cardiff, okružilo ih je stotine fanova koji su htjeli fotografiju s njima ili barem autogram. Meghan je prišla djevojčicom, pozdravila ju i potpisala joj se u bilježnicu.  Kraljevska obitelj je zamjerila glumici što je još jednom prekršila protokol tijekom susreta s fanovima i navodno rekla da joj je ta ‘loša‘ navika ostala iz Hollywooda. Naime, pravilo je da se ljubazno odbije davanje autograma. Također, Meghan je sa smiješkom ‘odradila‘ nekoliko selfieja s obožavateljima. 

Meghan su kritizirali i na prvom pojavljivanju na čuvenom kraljevskom balkonu. Premda je Meghan izgleda otmjeno, mnogi su joj zamjerili što je haljina imala otvorena ramena što je strogo zabranjeno u kraljevskoj obitelji u ovakvim situacijama. 

Dnevnik.ba

 

26. travanj 2024 09:23