StoryEditor
‘Slatki greh‘

Kim Kardashian iskopirala Lepu Brenu?! Reality zvijezda izgleda kao ex-Yu ikona prije 40 godina

Piše desk  /  03.07.2022., 08:45h

Kardashianka, naime, najnoviju liniju kostima svoje marke Skims, koja je inspirirana osamdesetima, reklamira serijom fotografija u kojima podsjeća na Lepu Brenu prije 40-ak godina

Srpska pjevačica nekoliko je puta prozvala najpoznatiju reality zvijezdu Kim Kardashian za krađu "looka". Iako je kod većine to izazvalo podsmijeh, imajući na umu kako starleta ima oko sebe cijeli tim ljudi koji brine o njenom imidžu, ali najnovijim izdanjem podsjetila nas je na još jednu balkansku zvijezdu. Slučajnost ili ne, sami prosudite.

Kardashianka, naime, najnoviju liniju kostima svoje marke Skims, koja je inspirirana osamdesetima, reklamira serijom fotografija u kojima podsjeća na Lepu Brenu prije 40-ak godina.

Retro modeli u metalik nijansi podsjećaju na one koje je Brena nosila dok je pjevala u  grupi "Slatki greh", kao i u spotu za pjesmu "Mile voli disko". U prilog priči o mogućoj inspiraciji u "Jugoslovenki" iz mlađih dana idu i plavo sjenilo na očima i natapirana plava perika koji također "bacaju" na imidž nekad najseksi glazbene ikone.

Dnevnik.ba

02. listopad 2023 08:33