StoryEditor
bivši gradonačelnik

Kerum će se opet kandidirati: "Ja sam jedino rješenje za Split"

Piše desk  /  30.03.2022., 22:21h
Ivica Puljak i Bojan Ivošević za četvrtak su sazvali konferenciju za medije na kojima će dati ostavke, no Željko Kerum nije sasvim uvjeren u tu priču te kaže da želi pričekati što imaju reći, da nije u pitanju nekakav igrokaz.

Vijest o ostavkama gradonačelnika Splita Ivice Puljka i njegova zamjenika Bojana Ivoševića glavna je tema u lokalnim političkim krugovima, no nekadašnji gradonačelnik Željko Kerum vrlo je oprezan u komentiranju mogućih novih izbora. Ipak, ukoliko do njih dođe, planira se još jednom kandidirati za mjesto prvog čovjeka grada.

"Nisam uvjeren da će Puljak dati ostavku, a što se tiče Bojana Ivoševića jasno je da on ne može biti zamjenik jer je napravio puno loših stvari. Je li Puljak definitivno donio odluku vidjet ćemo sutra na konferenciji. Možda je u pitanju samo neki igrokaz. Ali, ako će dati ostavku neka je da, raspisat će se novi izbori za gradonačelnika i njegove zamjenike. Što se tiče izbora za Gradsko vijeće, on tu nema mandat, može on tu samo pričati priče. Hoće li vijećnici dati ostavke ili neće to je osobna odluka, odnosno odluka njihovih stranaka", kazao je Kerum. Na pitanje hoće li se uključiti u novu utrku za mjesto gradonačelnika Splita kaže kako je jasno da hoće.

"Jedino rješenje za Split sam ja i to građani znaju. Nažalost, pogriješili su sa tim eksperimentima nekoliko puta, nadam se da više neće. Ja Splitu i građanima Splita želim dobro", zaključuje Kerum, pišu 24 sata.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 15:41