StoryEditor

Kenijac je isti Pogba, ali nitko mu ne vjeruje da ima 26 godina

Piše D  /  20.06.2019., 08:06h

Kenijski branič Joash Onyango (26) nastupit će na svom prvom velikom natjecanju za svoju zemlju. Onyango će predvoditi stopersku liniju u nedjelju protiv Alžira na Afričkom kupu nacija koji se igra u Egiptu.

Ipak, Onyango je tamošnjim medijima zanimljiv zbog svoje nevjerojatne sličnosti s planetarno poznatim Paulom Pogbom (26) koji nastupa za Francusku, a porijeklom je iz Gvineje.

Onyango je isto godište kao Pogba, ima gotovo istu fizionomiju lica, a razlikuje se od svog puno poznatijeg dvojnika - bradom. Naime, Onyango je poput Rigoberta Songa ili El Hadjija Dioufa odlučio ofarbati bradu u plavo, posebno za prvenstvo Afrike.

Stoper kenijskog Gor Mahia od tog se trenutka našao pod paljbom neugodnih komentara. Mnogi su pisali kako nije moguće da Joash ima samo 26 godina. A koliko godina bi mu vi dali, procijenite sami.

Afrički kup nacija u petak će otvoriti domaćin Egipat i Zimbabve u Kairu, a prema svemu sudeći ovo će biti dosta praćeno prvenstvo. Ako ne zbog kvalitete nogometa, onda barem zbog ovakvih ekscentričnih zgoda, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 16:36