StoryEditor
tužna obljetnica

Kćerka Mustafe Nadarevića objavila dirljivu fotografiju povodom godišnjice njegove smrti

Piše desk  /  22.11.2021., 16:15h
Cijenjeni bosanskohercegovački glumac Mustafa Nadarević preminuo je na današnji dan prošle godine, a voljenog oca javno se prisjetila i Nana Nadarević.

Na Instagram profilu objavila je fotografiju iz sretnijih dana, a neki od komentara su: "Lažu kad kažu da vrijeme liječi rane", "Znam kako ti je, mnogo snage, draga Nana, a oni i dalje žive u nama"...

Mustafa je kćerku Nanu i sina Ašu dobio u braku s televizijskom urednicom Snježanom Nožić.

S prvom suprugom Jasnom dobio je kćerku Nađu. U javnosti nikada nije mnogo govorio o porodici, jer nije volio stavljati privatnost u prvi plan.

Ovog legendarnog glumca voljeli su mnogi, a među njima je redatelj Ademir Kenović, koji je za Klix.ba govorio o njihovoj suradnji na filmu "Savršeni krug".

"Bila je to jedna od onih divnih suradnji. Sama pomisao na dogovore i rad s njim mi je bila prijatna. Uz sve to - suradnja s Mujom bila je motivirajuća, jer je uz njega sve postajalo mnogo bolje i kvalitetnije. I scenarij, a i svi oni koji su uključeni u tu filmsku priču. Davao je poticaj i u poslovnom, ali i u ljudskom smislu. Na način koji se samo poželjeti mogao", kazao je.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 11:03