StoryEditor

Kćeri hrvatskog tajkuna na svadbi pjevao i Mate Bulić, gostie zabavljao do dugo u noć

Piše desk  /  04.09.2022., 20:25h

Sudeći prema objavama, uzvanici bračnog para Lončarek su se odlično zabavljali do kasno u noć.

Lucia Šarić, od sada Lucia Lončarek, udala se za dečka Marka s kojim je u vezi od 2020. godine, a djelić slavlja podijelila je i s pratiteljima na Instagramu. 

Marko ju je zaručio u gradu Como u Italiji, a vjenčanje su ipak održali kući. Pratiteljima na Instagramu pokazala je bijeli Mercedes s kojim je išla u crkvu, a podijelila je i trenutak u crkvi kada je izrekla 'sudbonosno da', prenosi Večernji list.

A nešto kasnije dijelila je i snimke na kojima se vidi da su svoj prvi zajednički ples kao suprug i supruga otplesali na stihove srpskog pjevača Željka Joksimovića i njegove pjesme "Nisam te zbog lepote voleo". Foto: Instagram Kasnije im je pjevao i legendarni Mate Bulić (65) koji ih je zabavljao do kasnih noćnih sati. Foto: Instagram A osim njega, zapjevala im je i srpska pjevačica Sandra Afrika te bend Valentino.

Sudeći prema objavama, uzvanici su se odlično zabavljali do kasno u noć.  Foto: Instagram Podsjetimo, Lucia je u showu sudjelovala tijekom druge sezone 2017. godine. U show je ušla s 133,7 kilograma i tijekom boravka u showu izgubila je 7,9 kilograma, što je 5,9 posto tjelesne mase.

Inače, Lucia je kći hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, osnivača Europatradea. Europatrade više od 20 godina zastupa Samsung za Hrvatsku, a osim njega zastupa i LG i Philips, a sve to donijelo mu je status jednog od najbogatijih Hrvata. 

Dnevnik.ba

27. studeni 2022 04:13