Article_Top_970x250

Kćer (14) držali golu i zavezanu u psećem kavezu, udarali je i izgladnjivali

pronađena tijela

Kćer (14) držali golu i zavezanu u psećem kavezu, udarali je i izgladnjivali

ožu 06, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Effingham County Sheriff´s office

Mary Crocker umrla je prošlog listopada, nakon čega je zakopana u plitkom grobu u dvorištu. Policija je ondje našla i ostatke njezinog dvije godine starijeg brata Elwyna

Njihov otac Elwyn Crocker stariji (50), maćeha Candice Crocker (33) i troje drugih članova obitelji - Candicein brat Tony Wright (31), njezina majka Kim Wright (50) i dečko Kim Wright Roy Anthony Prater (55) zbog svega toga terete se za ubojstvo i okrutnost prema djeci. Zadržani su u pritvoru i očekuje se da će zanijekati krivnju, prenosi Večernji list.

Istražiteljica Abby Brown rekla je na sudu u Effinghamu kako je Mary bila zaključana u kavezu i na više od 24 sata u komadu. Udarali su je predmetima poput tave i elektrošokirali, a otac, koji je inače radio kao djed mraz u trgovini Walmart, povremeno bi je očistio tako što bi kavez odvukao u kupaonicu i isprao šmrkom.

Brown je rekla da je ovo zlostavljanje bila kazna za odbijanje vježbanja, obavljanja kućanskih poslova i krađu hrane.

Na očevom mobitelu pronađena je fotografija gole Mary u kavezu, snimljena nedugo prije njezine smrti, kao i poruke koje je razmjenjivao sa suprugom o zlostavljanju. Maryin brat James (11), koji ima cerebralnu paralizu, svjedočio je da je sestru morao udarati kućanskim predmetima.  

Dnevnik.ba