StoryEditor
znak zahvalnosti

KBC Rijeka spasio život ratnom veteranu. On im donirao 100.000 kuna: "Sretniji je onaj koji daruje nego onaj koji prima"

Piše hina  /  23.12.2022., 14:28h

Hrvatski veteran Muhamed Hubanić darovao je u petak više od 100 tisuća kuna kardiokirurgiji riječkog Kliničkog bolničkog centra (KBC), izvijestio je taj KBC. Muhamed Hubanić Hamo donirao je Zavodu za kardiotorakalnu kirurgiju Klinike za kirurgiju riječkoga KBC-a u znak zahvalnosti što su mu riječki liječnici spasili život.

"Sretniji je onaj koji daruje nego onaj koji prima"

Tim novcem kupljeni su uređaji kojim će se koristiti u operacijskoj dvorani, tom zavodu i Klinici za kirurgiju. Hubaniću su na vrijednom daru u ime KBC-a zahvalili zamjenica ravnatelja Nikolina Đuran, predstojnik Klinike za kirurgiju Miljenko Kovačević i pročelnik Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju Igor Medved pohvalivši humanitarnu notu darivanja u ovo blagdansko vrijeme.

Nesebični darivatelj Muhamed Hubanić Hamo izrazio je zahvalnost liječnicima i osoblju riječkog KBC-a, a posebno Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju, ističući kako vjeruje da je donacija došla u prave ruke te da će olakšati rad osoblju, a boravak pacijentima učiniti ugodnijim. "Sretniji je onaj koji daruje nego onaj koji prima", poručio je tom prigodom Hubanić.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 16:10