Article_Top_970x250

Kate bi mogla pobjesniti na Meghan: Zbog nje će ostati bez 700.000 kuna?

PROBLEMI

Kate bi mogla pobjesniti na Meghan: Zbog nje će ostati bez 700.000 kuna?

lip 13, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Magazin Closer prije šest godina je objavio fotografije Kate Middleton u toplesu i zbog toga su joj morali isplatiti 700 000 kuna, a sada je magazin uložio žalbu i tvrde kako sudeći po nekim fotografijama Meghan Markle kraljevskoj obitelji golotinja očito nije problem...

Prijateljstvo koje je Meghan Markle stvorila s Kate Middleton moglo bi biti na kušnji. 

Naime, princ William i Kate tužili su francuski magazin Closer jer je  2012. godine objavio Kateine fotografije u toplesu i magazin je nakon presude kraljevskom paru morao uplatiti iznos od 700 tisuća kuna, a sada bi par mogao ostati bez tog novca i to zahvaljujući novoj članici obitelji - Meghan Markle, piše Telegraph.  

Odvjetnici ovog magazina za medije su potvrdili kako njihov klijent smatra kako im se novac treba vratiti jer je Meghan Markle pristajala da se objave njene seksi fotografije i nije imala problem s tim iz čega se daje zaključiti kako golotinja i seksi fotke nisu nikakav problem za kraljevsku obitelj. 

Zbog toga je Closer pokrenuo žalbeni postupak u kojem će tražiti da se odšteta smanji. Kao dokaz zašto bi odšteta trebala iznositi svega stotinjak funti a ne 92 tisuće,  sudu će pokazati fotografije Meghan Markle u seksi izdanjima kako bi dokazali da članovi kraljevske obitelji nema problem sa skidanjem.  

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250