Article_Top_970x250

Katastrofa vatrenog: Bio je Dalićev prvi izbor, a sada proživljava teške trenutke!

sport

Katastrofa vatrenog: Bio je Dalićev prvi izbor, a sada proživljava teške trenutke!

ožu 30, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Stvari su za Lovru Kalinića na početku godine izgledale sjajno. Bio je prvi vratar hrvatske reprezentacije i potpisao za Aston Villu, engleskog drugoligaša koji cilja na prvu ligu, gdje je došao kao pojačanje.

No, u samo nekoliko mjeseci sve se promijenilo. Kalinić je u sedam prvenstvenih utakmica za klub primio 12 golova i izgubio mjesto prvog vratara. Rezervni golman Jed Steer dobio je priliku koji je odlično iskoristio pa trener Aston Ville nema razloga ništa mijenjati. No, tu nije stalo, prenosi Večernji.hr

Portugalski mediji pišu da je Aston Villa zainteresirana za francuskog vratara Quentina Beunardeaua iz Avesa, a njegovo bi dovođenje dodatno ugrozilo Kalinićev status.

Osim toga, Kalinić je stigao kao zamjena za ozlijeđenog Norvežanina Orjana Nylanda koji se oglasio na Instagramu i poručio da se od ozljede Ahilove tetive oporavlja brže nego što je planirano. 

A svi problemi iz kluba vidjeli su se i na nastupu Kalinića za hrvatsku reprezentaciju. Na udaru kritika navijača našao se nakon slabijih reakcija u porazu od Mađarske (2:1). Zbog toga je jako upitno je li i dalje prvi hrvatski vratar ili će izbornik Zlatko Dalić priliku dati dinamovcu Dominiku Livakoviću.

Dnevnik.ba