StoryEditor

Katalonci zbog Rakitića prozvali Valverdea: ´Sve samo mirno promatra sa strane´

Piše D  /  06.03.2019., 12:03h

Ime hrvatskog nogometaša Ivana Rakitća posljednjih tjedana gotovo se svakodnevno pojavljuje u španjolskim i katalonskim medijima. Puno je bilo priče oko njegova novog ugovora i stava kluba prema tome. To je izrodilo brojne glasine oko toga gdje će nastaviti karijeru i hoće li i iduće sezone nositi dres Barcelone. Redala su se imena poput Intera, Juventusa, PSG-a, Manchester Uniteda, međutim, on je uvijek govorio i govori kako želi ostanak na Camp Nou.

Ima vremena

U srijedu ujutro na njegovu se situaciju osvrnuo Mundo Deportivo. Pišu kako se trener Ernesto Valverde drži po strani te da ne radi pritisak na vodstvo oko obnove Rakitićeva ugovora, ali nije niti stavio veto na transfer jer smatra da ima vremena za to.

“U subotu će proći dvije godine otkako je Rakitić potpisao ugovor s Barcelonom do 2021. Njegovo ime često se dovodi u vezu s transferom, iako je ključni dio Valverdeove momčadi. Ivan bi htio potpisati novi ugovor i tako stati na kraj glasinama. Klub mu za sada ne želi izaći u susret, a Valverde je miran i drži se po strani. Do dana današnjeg, nije radio pritisak da mu se obnovi ugovor, ali nije stavio niti veto na transfer. Ima vremena”, piše Mundo.

Pod Valverdeovom palicom Rakitić je postao iznimno važan igrač Barcelone po čemu najbolje govori podatak da je upisao najviše nastupa od svih igrača ove sezone.

Dnevik.ba

23. travanj 2024 19:16