Article_Top_970x250

Karleuša vrijeđala djevojku iz Hercegovine, dobila žestok odgovor

dugačak jezik

Karleuša vrijeđala djevojku iz Hercegovine, dobila žestok odgovor

velj 20, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

Jelena Karleuša i isprozivala je kandidatkinju "Zvezda Granda" Miru Medan za stajling, a nije se zaustavila, pa je potkačila cijelu Hercegovinu komentarom da tamo nema "ni struje, ni interneta". 

Mira je Karleuši žestoko uzvratila, ali se onda na Facebook profilu oglasio i njezin muž, koji je Jeleni poslao jasnu poruku.

Naime, Milorad Medan nije ostao ravnodušan na Karleušine riječi, pa je poslao brutalnu poruku.

- Imamo struju i internet i vidili smo tvoju bruku i sramotu Jelena K. - napisao je na Facebooku Mirin suprug.

Karleuša je, naime, pitala Miru odakle je, pa ju je, kad je čula da je iz Trebinja, pitala imaju li oni struju i društvene mreže.

- Ženama se ne dopušta baš toliki neukus. Smatram da si ovom haljinom, cipelama i frizurom sebi dala autogol, jer si skretala pažnju u pogrešnom smjeru. Nisi se dobro obukla, sve to odaje totalni neukus - rekla je Karleuša kandidatkinji. Mira joj je rekla da se potrudila, ali Karleuša je nastavila u istom tonu.

- Je li Trebinje na planini, imate li struje da pogledaš društvene mreže - rekla je pjevačica.

- Nemojte, molim vas, ne bih voljela da vodim ovakav razgovor. Kome vi postavljate takva pitanja, to nisu pitanja za ovu scenu? Ne dozvoljavam da tako razgovarate sa mnom - rekla je kandidatkinja i tražila da napusti binu, a publika je potom zviždala Karleuši.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250