StoryEditor

Karleuša tvitom moli Vučića: Riješite ovu nepravdu zbog moje djece

Piše D  /  16.01.2019., 11:01h

Srpski mediji u ponedjeljak su objavili eksplicitne fotografije na kojima je, kako tvrde, Jelena Karleuša (40) te time pokrenuli priču da pjevačica vara supruga nogometaša Duška Tošića (33) i to s reprezentativcem Bosne i Hercegovine, Ognjenom Vranješom(29). Kako glazbenica više ne može zaustaviti zle komentare na svoj račun, za pomoć se obratila srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću (48)., prenosi 24.sata

Na Twitteru ga je žicala da spriječi histeriju oko navodnih fotografija na kojima se nalazi, i to prvenstveno zbog njene djece.

 - Gospodine Vučiću, mogu li vas javno zamoliti da mi pomognete i zaustavite ovo ludilo i nepravdu? Ako ne zbog mene, onda zbog moje djece, muža, bolesne majke... Molim vas. Otišlo je predaleko - pojasnila mu je Jelena.

 

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj šeta Kinom sa suprugom i kćerima. Obožavatelje je to razveselilo jer vjeruju da ova ‘afera‘ neće utjecati na njihov brak.

 

- Ništa vas neće odvojiti jedno od drugog. Samo neka oni pokušavaju. Drago mi je što ste skupa, ne dajte na sebe - bio je samo jedan od komentara. 

U međuvremenu, nogometaš Anderlechta i dalje tvrdi kako je na spornim fotografijama upravo pjevačica.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 01:38