StoryEditor
otkrivena tajna

Karleuša prevarena? Iz Dubaija poručila Tošiću da ga ostavlja?

Piše desk  /  23.01.2022., 13:49h
Vijest da su Duško Tošić i Sofija Šašić u vezi stigla je i do Dubaija, gdje se Jelena sprema za spektakularan nastup, a njena poruka je više nego jasna.

Duško Tošić i Sofija Šašić u vezi - tvrdi dnevni list Alo. Naime, kćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović ovih dana je u središtu pozornosti javnosti nakon što je procurila informacija da su ona i suprug Jelene Karleuše u tajnoj vezi. Sonja i 15 godina stariji nogometaš mjesecima kriju svoju romansu, ali nisu uspjeli sakriti od Jelene, piše hellomagazin.rs.

- Sofija se od malih nogu naviknula na lagodan život. Ona voli putovanja, brendiranu odjeću, izlazi na poznata mjesta i iako je jako mlada, živi na visokoj nozi. Svi dosadašnji mladići su joj pružali život kakav želi - rekao je izvor za Alo!, pa otkrio kako je došlo do emotivnog odnosa Duška i Sofije.

- Sofijina majka Sonja dugogodišnja je prijateljica s Duškovom ženom. Njih dvoje su se nekoliko puta našli u istom društvu i svidjeli se jedno drugom. Sofija je znala da je on oženjen, pa nije htjela lako se upustiti u odnos s njim. Duško je 15 godina stariji, u braku je, ima dvoje djece… - kaže izvor i dodaje:

- Međutim, on joj je tvrdio kako mu je brak na staklenim nogama, obasipao ju je pažnjom i odlučila je pružiti mu priliku. 

Kako ovaj medij navodi, Duško Tošić i Sofija Šašić u vezi su već nekoliko mjeseci, najčešće se viđaju u jednom od njegovih stanova - međutim za njihovu vezu saznala je i Jelena Karleuša.

- Njegova žena saznala je da su Duško i Sofija u vezi. Odmah je na Instagramu otpratila svoju bivšu prijateljicu Sonju i prekinula svaki kontakt s njom - zaključio je sugovornik za Alo.

Vijest da su Duško Tošić i Sofija Šašić u vezi stigla je i do Dubaija, gdje se Jelena sprema za spektakularan nastup, a njena poruka je više nego jasna. 

"Ostavljam te", kažu stihovi njezine pjesme. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 04:09