StoryEditor

Karačić nakon još jednog remija: U krizi smo i nedostaje nam kvalitete

Piše D  /  02.08.2021., 08:08h

Trener gostiju Vlado Jagodić izrazio je zadovoljstvo osvojenim bodom na Pecari i čestitao svojim igračima.

- Mi rastemo iz treninga u trening i jako je važno da ova momčad osjeti da može igrati i da se psihološki ojačamo. Imali smo i nekoliko mladih igrača, a na određenim pozicijama nemamo adekvatnih zamjena, pa smo se iz tog razloga u posljednjih dvadesetak minuta povukli i čuvali ono što smo u većem dijelu utakmice imali. Imali smo i tu priliku jedan na jedan s Miškićem, ali je nismo iskoristili. Možda bi bilo i previše da smo uzeli sva tri boda. Imajući u vidu da je Široki Brijeg stiskao i napadao, ovaj rezultat je realan na kraju – kazao je Jagodić i zaželio sreću Karačiću i Širokom Brijegu u nastavku prvenstva.

Trener Širokobriježana Toni Karačić bio je vidno razočaran rezultatom i igrom, a čestitao je Radniku na osvojenom bodu na Pecari.

- Čestitam gostima na zasluženom bodu za koji su se maksimalno potrudili i postavili se organizirano u obrani. Mi smo definitivno u krizi, nemamo rješenje na postavljenu obranu protivnika i ovo što smo stvorili nismo na kraju okrunili pogotkom. Nama nedostaje kvalitete i od toga ne treba bježati, ponavljam da smo u krizi i ovo treba prespavati i dobro analizirati kako bismo se što bolje pripremili za sljedeću utakmicu – naglasio je Karačić.

Široki Brijeg u sljedećem kolu gostuje kod Slobode na Tušnju, dok će Radnik na svom stadionu dočekati mostarski Velež, piše Fena.

Dnevnik.ba

24. rujan 2021 16:47