Article_Top_970x250

Kapetanu Draganu odbijen zahtjev za puštanje na slobodu

osuđen 13,5 godina zatvora

Kapetanu Draganu odbijen zahtjev za puštanje na slobodu

ruj 27, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

- Prije 15 minuta dobila sam faksom obavijest da je Draganu Vasiljkoviću odbijen zahtjev za uvjetni otpust. Imamo rok od tri dana za žalbu, i žalit ćemo se - kazala je odvjetnica Slađana Čanković koja zastupa Kapetana Dragana.

Dragan Vasiljković ponovno je odbijen zahtjev za puštanje na slobodu.

- Prije 15 minuta dobila sam faksom obavijest da je Draganu Vasiljkoviću odbijen zahtjev za uvjetni otpust. Imamo rok od tri dana za žalbu, i žalit ćemo se - kaže nam odvjetnica Slađana Čanković koja zastupa Kapetana Dragana. Sjednica vijeća Županijskog suda održana je u povodu molbe zatvorenika Dragana Vasiljkovića za uvjetni otpust s izdržavanja kazne zatvora. 

Kapetan Dragan osuđen je na 13,5 godina zatvora zbog ratnog zločina, a kako mu je u izdržavanje kazne uračunat i ekstradicijski zatvor u Australiji i istražni zatvor u Hrvatskoj, podnio je osobnu molbu za puštanje iz Kaznionice u Lepoglavi, prenosi Večernji.hr.

Prošle godine u studenome takav mu je zahtjev sud već odbio. Do završetka odsluženja kazne zatvora ostalo mu je, kako je rekla njegova braniteljica, oko šest mjeseci.

Dnevnik.ba