StoryEditor

Kapetan Watforda o Lovrenu: Izabrao sam slabijeg stopera

Piše D  /  01.03.2020., 03:03h

Van Dijk je klasa, među pet najboljih stopera na svijetu i bilo je teško napraviti bilo što kraj njega. Visok je, brz i jak te sam morao odabrati slabijeg od dvojice stopera, rekao je nakon pobjede protiv Liverpoola napadač i kapetan Watforda, Troy Deeney (31).

Napadač ‘stršljenova‘ odlično se snašao kod trećeg gola, otresao se Dejana Lovrena (30) i lijepo zabio pokraj Alissona i preko Van Dijka koji je pokušao spasiti loptu na gol liniji.

- Pokušao se boriti sa mnom nakon auta, ali ja sam ga se otresao. Išao je na mene i nije gledao loptu pa je sve ispalo savršeno jer smo zabili gol iz toga - rekao je Deeney.

Na poluvremenu su domaći nogometaši držali ‘nulu‘, ali vjerovali su da do kraja utakmice mogu nauditi Liverpoolu, a to su i pokazali.

- Sve je to plod teškog rada. Netko je morao pobijediti Liverpool, pa zašto ne mi? Teško nas je pobijediti kod kuće, ‘grizemo‘ svaku loptu. Na poluvremenu su svi vjerovali da ih možemo dobiti. Imali smo brzinu da ih probijemo i zabijemo im gol. 

I pokazali su da to mogu te na kraju slavili sa 3-0. Liverpool će najvjerojatnije postati novi engleski prvak, ali ‘Invinciblesi‘ će još uvijek biti Wengerove trupe iz sezone 03/04, prenose 24sata.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 12:27