StoryEditor

Kapetan Širokog potpisao za Borac

Piše D  /  12.01.2021., 07:01h

Igrač koji je ponikao u Školi nogometa NK Široki Brijeg i koji je punih 12 godina vezan uz prvu momčad kluba s Pecare će po prvi put ozbiljnije promijeniti sredinu jer u prošlosti je osim Širokog na početku karijere kratko zaigrao za Posušje.

Ćorić se u ponedjeljak oprostio sa svojim bivšim suigračima i već će se utorak priključiti treninzima Banjalučana.

S njima je potpisao dvogodišnji ugovor, a kako doznaje portal Jabuka.tv, Širokom Brijegu će pripasti i određena financijska odšeta u iznosu 15-20 tisuća eura.

Želimo mu puno uspjeha u Borčevom dresu! Dobro nam došao, poručili su Banjalučani.

NK Široki Brijeg se oglasio kako će “njegovo ime ostat će duboko upisano u povijest kluba. U klubu je najčešće pokrivao pozicije desnog bočnog i desnog krilnog igrača. Ukupno je odigrao 302 službene utakmice u “plavo-bijelom” dresu i četvrti je igrač s najviše nastupa na vječnoj klupskoj ljestvici.”

U spomenuta 302 nastupa postigao je 35 pogodaka, odnosno 29 u Premijer ligi BiH, 5 u Kupu BiH te 1 u kvalifikacijama za UEFA Europa ligu.

Kako  dvanaest godina sastaviti u jednu rečenicu?! Jednostavno ne pronalazim riječi kojima bih opisao razdoblje provedeno u matičnom klubu. Ne mogu i ne želim nikoga posebno izdvajati – želim izreći samo jedno veliko hvala svima koji ovaj klub nose u srcu, onim pravim, istinskim navijačima i simpatizerima. Hvala za sve uspone i padove kroz koje smo zajedno prolazili i uz koje sam se i izgrađivao svih ovih godina. Ipak, jedno posebno hvala mojoj obitelji koja mi je bila i ostala najveća podrška u životu. Odlučio sam okrenuti novu stranicu u svojoj karijeri, ali ovo sigurno nije zbogom, nego samo doviđenja, poručio je Dino Ćorić večeras iz Banja Luke.

U tekućoj sezoni upisao je 19 nastupa za NK Široki Brijeg u prvenstvu i kupu te postigao tri pogotka i dodao dvije asistencije.

Našem Dini, našem kapetanu i djetetu kluba, zahvaljujemo na svemu učinjenom u “plavo-bijelom” dresu, a napose na podvizima kojima se već sada upisao u legende kluba. Dino, sretno u nastavku karijere, poručili su s Pecare, prenosi JabukaTv.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 11:22